Opskrift på nem italiensk økolgisk kaffe-dessert ;)
Der er noget særligt lækkert ved simpelt, italiensk mad. Denne dessert tager ingen tid og smager himmelsk - hvis du altså er til god, økologisk vaniljeis, en fyldig kop espresso og sødme fra den fineste kakaopulver.
Du skal bruge:
1-2 kugler god, øko vaniljeis pr. person
God økologisk kakaopulver 1/2 spsk. pr. person
1 kop økologisk espresso pr. person
Evt. mocca-chokoladebønner som pynt
Sådan gør du:
Rul vaniljeiskuglerne i kakaopulver til iskuglen er helt dækket. Sæt kakao-iskuglen i midten af en dyb tallerken og pyt evt. med mocca-chokoladebønner på toppen. Server med en stærk kop espresso ved siden af, som man hver især hælder over isen inden den nydes. Uhmnn. Der er snert af lidt Tiramisu over smagen.... Easy peasy! Enjoy!
Opskriften er udviklet af Marian Neerup Larsen, der står bag madbloggen www.braendstof.com. Marian er en ildsjæl, som brænder for økologi, nye spiseoplevelser, ordentlige råvarer, hjemmelavet mad til hverdag og weekend – og ikke mindst KAFFE!