Forside Menu Indkøbskurv Søg

Om os

Øristeriet er et lille håndværks kafferisteri på Møn med en helt klar "back-to-basic's" holdning til kaffe; Vi bruger altid de bedste og mest interessante kaffebønner, og vi rister dem og leverer dem hurtigt, så kaffen er frisk ved levering. Frisk kaffe smager nu engang bare meget bedre. Vi rister kaffen samme dag som den afsendes. 

Vi rister vores kaffe efter "slowroast" metoden i en gammeldags manuel trommel kafferister. Det er håndværk udført af dygtige mennesker, og det tilfører kaffen både personlighed og optimal kvalitet. Vi rister kun til ordre, aldrig til lager, hvilket sikrer at man som kunde altid får leveret friskristet kaffe.

Vi rister vores kaffe alle hverdage og de fleste varianter ristes flere gange om ugen. De kaffebønner du modtager er derfor lidt for frisk til at drikke med det samme da kaffe har brug for at "hvile" sig efter ristning.  Det er det en god idé at vente 4-6 dage fra modtagelse til at man tager hul på poserne ;)

Al vores kaffe leveres naturligvis i en lufttæt kaffepose med envejsventil for at sikre optimal friskhed og holdbarhed.

Ønsker du at vide mere om os og vores kaffe så kan du besøge os på Facebook
http://www.facebook.com/oeristeriet.

Møn kan man købe vores kaffe og espresso her:
https://øristeriet.dk/pages/forhandlere
Det er forskelligt hvilke varianter der er på hylden hos vores forhandlere, og nogle af dem har også kun åben i sommersæsonen.

Man kan også bestille kaffe og espresso til afhentning hos Øristeriet i vores webshop ved at vælge “Afhentning hos Øristeriet” under forsendelse. 

Der er normalt 2-4 hverdage fra bestilling til levering.

Med venlig hilsen
Øristeriet

Strandgaard, Hovgårdsvej 5, DK-4780 Stege, Møn

Telefon: 3159 2900
Cvr.Nr. 15442697

Øristeriet er et statskontrolleret økologisk kafferisteri
Økologikontrolmyndighed DK-Ø-100

Du kan skrive til os på kundeservice@oeristeriet.dk

Salgs- & leveringsbetingelser

Søg