Forside Menu Indkøbskurv Søg

Øristeriets kaffe & espresso blog / Friskmalet kaffe

Ny frisk høst af kaffe fra Papua New Guinea

Vellafrundet kaffe med en stor krop og en let, ren og frisk syrlighed. Kaffen har en delikat, sofistikeret og kompleks karaktér med gode frugtige noter og hints af chokolade. Kaffebønner fra Papua New Guinea er en anelse rustik i trækkene, hvilket giver den et mere ærligt og originalt udtryk meget i stil med de bedste Kenya kaffer. De første kaffeplanter kom til Papua New Guinea fra Jamica i 1930'erne og i 1950'erne yderligere fra Kenya. Kaffefarmene på Papua New Guinea er primært større, velkontrollerede og veletablerede farme, der producerer kaffe af meget høj kvalitet og ensartethed.

Hvordan laver man kaffe på kaffemaskine? - dosering af kaffe til filter.

Dosering af kaffe til kaffemaskine/filterkaffe. Kaffe brygget på kaffemaskine er bedst til de lys- og mellemristede kaffer, men man kan også bruge en mørkristet kaffe eller espresso, det giver så en meget kraftigere smag. Den kværnede kaffe skal være fint malet og du skal bruge ét strøget kaffemål (7 gram) pr. kop. På vandbeholderen på din kaffemaskine kan du se hvor meget vand der skal hældes i. Et 6 tal på vandbeholderen svarer så selvfølgelig til 6 mål kaffe i filteret ;) Brug papirfiltre af god kvalitet og lad ikke kaffen stå på varmepladen for længe, så mister den både...

Søg