Forside Menu Indkøbskurv Søg

Kaffe og espresso på Møn

Øristeriet er et lille håndværks kafferisteri med en helt klar "back-to-basic's" holdning til kaffe; Vi bruger altid de bedste og mest interessante kaffebønner, og vi rister dem og leverer dem hurtigt, så kaffen er frisk ved levering. Frisk kaffe smager nu engang bare meget bedre. Vi rister kaffen samme dag som den afsendes. 

Vi rister vores kaffe efter "slowroast" metoden i en gammeldags manuel trommel kafferister. Det er håndværk udført af dygtige mennesker, og det tilfører kaffen både personlighed og optimal kvalitet. Vi rister kun til ordre, aldrig til lager, hvilket sikrer at man som kunde altid får leveret friskristet kaffe.

Vi rister vores kaffe alle hverdage og de fleste varianter ristes flere gange om ugen. De kaffebønner du modtager er derfor lidt for frisk til at drikke med det samme da kaffe har brug for at "hvile" sig efter ristning.  Det er det en god idé at vente 4-6 dage fra modtagelse til at man tager hul på poserne ;)

Al vores kaffe leveres naturligvis i en lufttæt kaffepose med envejsventil for at sikre optimal friskhed og holdbarhed.

Øristeriet holder til på Møn. Vi bor på en lille nedlagt gård 300 meter fra Østersøen. Vi er omgivet af marker - til alle 4 sider - hvor der græsser økologiske køer. Mælken fra køerne bruger vi til både vores espresso og vores kaffe, når vi holder åbent for besøgende i sommermånederne.

Ønsker du at vide mere om os og vores kaffe så kan du besøge os på Facebook 
http://www.facebook.com/oeristeriet.

Med venlig hilsen
Øristeriet

Kontaktinformation
Hovgårdsvej 5
DK-4780 Stege
Telefon: 3159 2900
Cvr.Nr. 15442697

Øristeriet er et statskontrolleret økologisk kafferisteri
Økologikontrolmyndighed DK-Ø-200

Du kan skrive til os på kundeservice@oeristeriet.dk

Salgs-& leveringsbetingelser

 

#kaffemøn #kaffepåmøn #kafferisterimøn #kafferisteripåmøn #coffeemoen #coffeemon #coffeeroasterymoen #coffeeroasterymon #kaffeemoen #kaffeemon #kaffeeröstereimoen #kaffeeröstereimon

Søg